جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

بیشترین واحدهای نیمه تمام مسکن مهر در تهران است

بنا به گفته قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر ۳۹ هزار واحد نیمه تمام بدون معارض وجود دارد که بیشترین تعداد واحدهای باقی مانده در چهار استان تهران، البرز، فارس و خوزستان است و در سال جاری به اتمام خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر  جدیدترین آمار مسکن مهر حاکی از آن است که از دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دو میلیون و ۱۷۱ هزار تا کنون تکمیل و تحویل شده است.

این خبر را احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر اعلام کرده و گفته است: از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی مهر در حال حاضر به ویژه در اراضی دولتی ۳۹ هزار واحد نیمه تمام بدون معارض وجود دارد که در دست  تکمیل است. ۶۵ هزار واحد نیز معارض دارد که از این تعداد ۳۵ هزار مورد پرونده هایشان در مراجع ذیصلاح در دست بررسی و منتظر رای است و ۳۰ هزار واحد نیز بدون متقاضی هستند.

 مهرآبادی که چند روز پیش وعده داده بود پرونده مسکن مهر امسال بسته می‌شود امروز هم به این موضوع تاکید کرد. این در حالی است که تکمیل دست‌کم ۱۲ هزار واحد شهر جدید پردیس به سال آینده موکول شده است.

وی با یادآوری اینکه تعداد واحدهای بدون متقاضی در سال گذشته ۱۱۷ هزار واحد بود از کاهش این رقم به ۳۰ هزار واحد خبر داد و افزود: بخشی از این واحدها به خودمالک تبدیل شد، بخشی نیز به اتمام رسید و بخش دیگر نیز به طرح اقدام ملی مسکن واگذار شد.

مهرآبادی از جمله دلایل اختصاص بخشی از واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی به طرح اقدام ملی مسکن را استفاده از تسهیلات مسکن ملی برشمرد و گفت: اینکار با هدف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و بهره‌مندی از سرمایه‌های کشور انجام شد. زیرا رقم تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن برای اتمام پروژ های نیمه تمام کارآیی مناسب را داشته است.

وی توضیح داد: با منابع مسکن مهر امکان نداشت پروژه‌های نیمه‌تمام به اتمام برسد به همین منظور از تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن در آن استفاده شد تا پروژه‌های نیمه تمام به پایان برسند.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر با تاکید بر اینکه مسکن مهر به انتهای کار خود رسیده است، گفت: بیشترین رقم در حدود ۲۸ هزار واحد از ۳۹ هزار واحد باقیمانده مسکن مهر در چهار استان تهران، البرز، فارس و خوزستان است و بقیه در سایر استان هاست که در برنامه است در مدت زمان تعیین شده تکمیل و تحویل شوند.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار